StoryEditor
Tenisgojo bolji od čilića

Danas je završni dan humanitarno-teniske ekshibicije u Osijeku, HRT ga prenosi od 16 sati

Piše V. B.
7. lipnja 2020. - 11:06
Vlado Kos/Hanza Media

Splitski tenisač Borna Gojo pobijedio je Marina Čilića, ali to nije bilo dovoljno njegovu timu da pobijedi trećeg dana Hrvatskog Premier Tenisa u Osijeku.

Gojo je Marina svladao u odlučujućoj igri za konačnih 5:4, no pokazalo se da je to bio jedini bod koji je njegov Tim C protiv Čilićevog Tima A osvojio.

Čilić je u paru s Nikolom Mektićem potom porazio Goju i Franka Škugora, uspješni su u paru bili Mektić i Jana Fett, kao i Saša Hiršzon s Lucijom Faj te u singlu Ana Konjuh. S tih 4:1 Tim A zaokružio je prvi dio natjecanja kao jedini sastav s maksimalne tri pobjede, dok je Tim C ostao na jednoj pobjedi.

Nakon dva poraza Tim D napokon je došao do prve pobjede i to 4:1 protiv Tima B za koji igra domaćin turnira Donna Vekić. Jelena Kostanić-Tošić i Fran Kuna donijeli su prvi bod Timu D porazivši Ivu Majoli i Mateja Dodiga, potom je Tereza Mrdeža bila bolja od Tene Lukas, a onda su Vekić i Ivan Dodig protiv Mate Pavića i Antonije Ružić vratili nadu svom društvu.

Ipak, Pavić i Duje Ajduković prelomili su svladavši dvojicu Dodiga 5:4, da bi onda Ajduković nadjačao Mateja Dodiga u singlu.

Danas je završni dan ove humanitarno-teniske ekshibicije u Osijeku, a izravno će ga u svom programu prenositi Hrvatska televizija (Drugi program) s početkom u 16 sati.

Izdvojeno

05. kolovoz 2020 12:45