Sport Tenis

NAVODNO GA SVE BOLJELO

Zločesti dečko svjetskog tenisa izazvao novi skandal: predao meč i odjurio s terena, a kasnije se ispričavao suparniku i gledateljima

NAVODNO GA SVE BOLJELO

Australac Nick Kyrgios, jedan od najtalentiranijih tenisača nove generacije, ponovno je dospio u žarište zanimanja nakon još jednog incidenta i predaje dvoboja 1. kola turnira Masters serije u Šangaju, nakon izgubljenog prvog seta protiv Amerikanca Stevea Johnsona.

Naime, Kyrgios je bez nekog očitog razloga odlučio predati meč, u kojem je vodio 3-0 u 'tie-breaku', a kod 5-5 imao otvoren smeč za set-loptu, međutim gađao je prema Johnsonu koji se odlično snašao i na kraju osvojio poen, a kasnije asom i set. Tu je Kyrgios odlučio odustati od borbe i odjurio je s terena ispračen zvižducima. Kasnije je na svom twitter profilu naveo razlog za predaju.

 

- Želim se ispričati fanovima u Šangaju i gledateljima širom svijeta. Posljednja 24 sata sam se borio sa želučanim tegobama i pokušao sam se pripremiti za meč, ali sam se mučio što je bilo vidljivo od početka meča. I rame me počelo mučiti tijekom treninga prije meča, što mi također nije pomoglo, a nakon gubitka prvog seta nisam se osjećao dovoljno snažnim za nastavak, jer nisam ništa jeo 24 sata - napisao je u svojoj isprici Kyrgios te poručio da će se pokušati oporaviti do nastupa u igri parova.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Tenis