Sport Tenis

TENISKE PARALELE

Baterije su napunjene: odlični rezultati mlade Klare Vukičević

TENISKE PARALELE

Mlada splitska tenisačica Klara Vukičević proteklih mjeseci ostvarila je nekoliko vrlo zapaženih rezultata. Igrala je i polufinale Prvenstva Hrvatske do 14 godina u pojedinačnoj konkurenciji i finale u parovima, ali što je u tenisu uglavnom bolji pokazatelj, ostvarila je i zapažene rezultate na europskim turnirima.

Na Krka Kupu 2017. stigla je u srpnju do četvrtfinala u pojedinačnoj konkurenciji, potom je ušla u finale turnira u Podgorici da bi početkom rujna osvojila turnir u Koperu.

Odlična je i u igri parova, u Vrsaru je u rujnu s Marijanom Majetić stigla do finala, u Podgorici je igrala u polufinalu s partnericom Lorenom Kuzmanić, dok je na Krka Kupu 2017. u Sloveniji bila u finalu, partnerica joj je bila Mia Rae Vićan.

Klara trenira na splitskim Baterijama , učenica je Osnovne škole Lučac i to odlična, stigne uz silne treninge i putovanja odraditi i školske obveze na pravi način. U njezinom napretku nisu je omele povremene ozljede. Klarin trener je Jakov Pavić, otac našeg vrsnog igrača parova Mate Pavića koji uz Klaru vodi i Milija Poljička. Njih dvoje mogli ste vidjeti i na televizijskom ekranu tijekm ovogodišnjeg finala parova u Wimbledonu, gdje je Mate Pavić bio nadomak trofeja...

Baterije su, čini se, napunjene. I rade.... 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Tenis