StoryEditor

Zvonimir Boban dobio otkaz na mjesto sportskog direktora Milana

Piše PSD
7. ožujka 2020. - 18:48
Arhiva/AFP

Milan je otpustio Zvonimira Bobana s mjesta sportskog direktora. Ono što se već danima znalo, sada je postalo i službeno, a razlog otkaza Hrvatu je neslaganje s politikom kluba i izvršnim direktorom Ivanom Gazidisom.

"Klub se zahvaljuje Zvonimiru na pruženoj usluzi u proteklih devet mjeseci i želi mu sve najbolje u njegovoj budućoj profesionalnoj karijeri. Klub će i dalje pružati podršku treneru Stefanu Pioliju i njegovoj momčadi te s optimizmom gledati prema sljedećim utakmicama u ovoj sezoni. Klupska ambicija ostaje da se vratimo na razinu europskog nogometa, istovremeno ulagajući u momčad u skladu s UEFA-inim financijskim fair-playom", stoji u priopćenju Milana.

Javnosti se obratio i Gazidis.

"Hvala Zvoni na njegovom trudu u proteklih devet mjeseci, želimo mu svako dobro u njegovom budućem radu. Također, želimo pružiti podršku treneru Pioliju i njegovom stožeru, jer rade izuzetan posao i čine momčad boljom svakog dana", izjavio je izvršni direktor Milana.

Tenzije na relaciji Boban - Gazidis trajale su već duže vrijeme, a kap koja je prelila čašu bio je Bobanov intervju za Gazzettu dello Sport u kojem je iskritizirao način rada Milanovog izvršnog direktora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

12. rujan 2020 10:28