StoryEditor
Strani nogometcijena nije određena

Zamjenik sportskog direktora Dinama potvrdio da Olma žele dva talijanska velikana: Vrlo lako je moguće da nas Španjolac napusti već u siječnju

Piše SN
14. studenog 2019. - 18:06

Dan nakon što je Nenad Bjelica najavio veliki transfer Danija Olma već ove zime, krenula je lavina, pišu Sportske novosti.

Nakon vijesti da mladog Španjolca želi dovesti Manchester City, talijanski Caliomercato je objavio i razgovor s Markom Vukelićem, zamjenikom Dinamovog sportskog direktora koji tvrdi kako Olma žele i dva talijanska velikana - Milan i Roma.

- Istina je, Roma i Milan zainteresirani su za Olma, ali oni nisu jedini koji ga prate. I to nije nimalo čudno s obzirom da Olmo igra sjajno. Moguće je, i to vrlo lako moguće da nas Španjolac napusti već u siječnju. Uvijek smo spremni saslušati konkretne ponude i čekamo ih - rekao je Vukelić koji se talijanskom portalu javio s foruma WyScout 2019 u Amsterdamu.

Suprotno dosadašnjim mišljenjima, u Dinamu nisu odredili najmanji iznos odštete, neku cifru ispod koje se ne bi ni pregovaralo oko transfera.

- Nismo nikada pričali ni razmišljali o brojkama, o milijunima. Ono što se zna je da Olma prate mnogi, da ima puno zainteresiranih. Vidjet ćemo kako će se brojke kretati u trenucima pristizanja ponuda - rekao je Vukelić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. rujan 2020 12:45