StoryEditor
Strani nogometPREKID I OPĆA TUČNJAVA

Tudor: Isto je u Hrvatskoj. Tamo je Dinamo, ovdje je Olympiacos

Piše SN
3. ožujka 2016. - 00:43
zadar_hajduk7-021114

Kakav šou u Grčkoj!

Prva utakmica polufinala Kupa Grčke između PAOK-a Igora Tudora i Olympiacosa, igrana u vrućem Solunu, prekinuta je u 89. minuti nakon što je sudac napadaču domaćih Robertu Maku pokazao crveni karton, tvrdeći da je odglumio prekršaj za 11 metara!

U tome času teren su zasule baklje, navijači su probili ograde, a interventni su policajci izašli na teren kako bi stavili situaciju pod kontrolu.

 

Nakon 25 minuta prekida utakmica je nastavljena, ali ubrzo su razjareni navijači PAOK-a nastavili s orgijanjem, te su ponovno provalili na teren sukobeći se s policijom! Sudac Pappas opet je igrače poslao u svlačionicu a kako mira nije bilo, dapače, nakon novih polustanih nereda definitivno je prekinuo susret.

U tome času na semaforu je stajalo 2:1 za goste, no tek je za vidjeti što će odlučiti Discilplinska komisija uoči uzvata, koji je zakazan za 4. travnja u Pireju. Kako sada stvari stoje, Tudorov PAOK čeka teška kazna...

Nakon utakmice oglasio se i vlasnik PAOK-a Ivan Savvidis, koji je za prekid utakmice optužio suce. Kazao je kako bi utakmica trebala biti ponovljena i to sa stranim sucima, te je najavio kako PAOK neće putovati na uzvrat u Pirej! Hrvatski trener, koji j prošlih tjedana uspješno preživio medijska traženja odstupanja s klupe, kasnije je sve usporedio i s - Hrvatskom!

"Ne osjećam se kao da smo je izgubili, nego kao da smo pobijedili. Međutim, ako grčki nogomet želi napredovati, nešto se mora promijeniti. Obično treneri nakon utakmice ne komentiraju suce. Zašto ne, kad su i oni dio igre? Danas se netko želio igrati boga. Ovo je šala. Zabavljali su se s nama. Grčki savez? Isto je u Hrvatskoj s Dinamom. Tamo je Dinamo, ovdje je Olympiacos", slikovit je bio Tudor.

Izdvojeno

13. srpanj 2020 08:53