StoryEditor
Strani nogometne pomažu ni zamjene

Šokantan podatak nakon prvog kola nastavka Bundeslige: veliki je broj ozljeđenih igrača, a stručnjaci kažu da će toga biti još više

19. svibnja 2020. - 18:33

Nastavak Bundeslige je jako dobra vijest, ali posljedice toga su očito velike i njih plaćaju sada sami nogometaši. Čak osam igrača zbog ozljeda je moralo biti zamijenjeno tijekom utakmica prvog kola nastavka njemačkog prvenstva. Podatak je to koji nimalo ne ohrabruje, a stručnjaci tvrde da je to tek početak problema koji će vrlo brzo uslijediti.

- Ozljeda će biti još više. Fizičko stanje igrača je na jako niskoj razini za potrebe natjecateljskih utakmica. Poseban problem u vrlo skoro vrijeme će imati stariji nogometaši - pojasnio je kompletnu situaciju Jose Luis San Martin, nekadašnji kondicijski trener Real Madrida.

Većina klubova u Bundesligi iskoristila je mogućnost pet zamjena tijekom susreta, ali očito ni to ne pomaže. Popis igrača koji su se ozlijedili na startu nastavka se zaustavio na brojci osam, tko zna što donose novi dvoboji i koji su sve izazovi pred nogometašima. No ovaj podatak ne zvuči nimalo dobro.

item - id = 1021966
related id = 0 -> 1126618
related id = 1 -> 1123286
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. rujan 2021 22:39