StoryEditorOCM
Strani nogometveć je bivši

Rebić sigurno napušta Milan. Talijani ga nazivaju najvećim razočaranjem sezone, cijena mu je drastično pala

Piše SPORT SD
18. svibnja 2023. - 16:48

Što je sezona bliža svome kraju, to su sve veće šanse da Antu Rebića više nećemo gledati u dresu Milana. Sudeći po pisanjima medija koji prate klub, gdje se posebno ističe Milan Web, njegovi su dani u crveno-crnom dresu davno odbrojani.

Ugovor ga u Rossonere veže do 2025., ali tehnički direktor Paolo Maldini spreman ga je raskinuti tvrdi Calciomercato. On se još u siječnju sastao s Rebićevim predstavnicima kako bi razgovarali o prodaji igrača tijekom ljetnog prijelaznog roka. Bez obzira izbori li Milan nastup u Ligi prvaka iduće godine ili ne, Rebić je na prodaju, a poznata je i cijena, pišu Sportske novosti.

Čak bi i 2-3 milijuna moglo biti dovoljno da ga zainteresirani klubovi dovedu u svoje redove. Uistinu nevjerojatna devalvacija budući da je hrvatski napadač prije nepune 4 godine vrijedio 40 milijuna te da je Milan morao dugo pregovarati kako bi izvukao povlaštenu cijenu i doveo ga u svoje redove za 5 milijuna eura u odnosu na 25 koliko je do prije tri godine za njega tražio Eintracht Frankfurt.

I zaista, prvu godinu od otkupa ugovora Rebić je briljirao, u sezoni 2020/2021. postigao je 11 pogodaka i 7 asista u 27 prvenstvenih nastupa, ali nakon toga forma je krenula silaznom putanjom.

Kako milanski medij piše, Ante Rebić bio je jedno od najvećih razočaranja milanske momčadi ove sezone. Dva pogotka u 23 nastupa, ponekad nevidljiv, kritiziran od strane medija, a sada i od samog direktora. Prilike koje mu je stožer pružio nije iskoristio i došlo je vrijeme za promjenu.

Rebića se uoči ljeta povezivalo uz Wolfsburg, Galatasaray pa čak i bivši Eintracht Frankfurt gdje bi 29-godišnji napadač mogao revitalizirati karijeru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 04:06