StoryEditorOCM
Strani nogometkoja fešta...

Pogledajte video slavlja Splićana s Rakitićem: ‘Donio je pehar na tribinu i nakon toga defilirao s Hajdukovim šalom‘

Piše Marko Didić
1. lipnja 2023. - 14:46

"Dugo je trajala utakmica pa je dugo trajalo i slavlje" rekoše nam Splićani koji su sinoć u finalu Europske lige iz Splita došli bodriti Ivana Rakitića u pobjedi njegove Seville nad Romom,nakon izvođenja jedanaesteraca.

- Nakon pobjede Raketa je došao do nas njegovih prijatelja i odmah smo mu sa tribina spustili hrvatsku zastavu koju je odnio sa sobom na dodjelu pehara. Potom se sa pokalom vratio prema nama i svima nam je dao da na tribinama dodirenmo i dignemo pehar. Trebali reći da je stalno nosio tijekom ceremonije i šal Hajduka kojeg je nosio i Messi kada sam bio u Barceloni,dok je Rakitić tamo igrao." reče nam Rakitićev vjenčani kum Marko Bralić Keto.

Poslije su sa Raketom otišli u hotel Grand Ballrom Corinthia gdje je odsjela Sevilla te je slavlje trajalo do dugo u noć.

Posebno je dirljiva scena kada Raketa grli sovm kuma Keta koji je obećao da će s njegovim dresom prodefilirati stadionom.

- Onaj bijeli što sam nosio iz Splita je bio o uznojan,pa sam uzeo njegov crveni kojeg mi je također ranije poklonio." smije se Keto.

Obećanje je ispunjeno, a Raketa je ovim potezom nadmašio sve sportaše plativši i kartu sa finale svoj četrdesetorici prijatelje.

Sevilla je sedmi put u povijesti osvojila Europa ligu, a Raketini prijatelji su treći put dolazili na njegove finalne utakmice koje su sve završavale trofejima.

Raketa je već je osvojio 2014. godine Europsku ligu nakon izvođenja penala protiv Benfice gdje je proglašen za najboljeg igrača, a godinu dana kasnije osvojio je u Berlinu Ligu prvaka s Barcelonom protiv Juventusa i na toj utakmici je dao gol. Treći put je opet bio sretan sa Raketu i njegovu hrvatsku delegaciju gdje je Raket aopet proglašen igračem utakmice.

- Ovu hrvatsku zastavu koju smo nosili sada,nosili smo i te 2014. i 2015." rekoše nam uglas Splićani spremajući se za povratak usvoj rodni grad.

image
Marko Bralić Keto
image
Marko Bralić Keto
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 14:03