StoryEditorOCM
Strani nogometnovi posrtaj

Pogledajte nervozni ispad Cristiana Ronalda koji je obišao svijet: zbog jednog zahtjeva odgurnuo je protivnika

Piše SPORT SD
9. svibnja 2023. - 07:47

Cristiano Ronaldo imao je još jedan nervozni ispad nakon blijedog remija njegovog Al-Nassra protiv Al-Khaleeja (1:1), a on je odmah završio na naslovnicama svjetskih medija.

Nakon završetka utakmice Ronalda su igrači Al-Khaleeja zatrpali sa zahtjevima za razmjenom dresa, a Portugalac na kraju je dres dao jednom od igrača. Međutim, nije reagirao tako ljubazno kada mu je prišao jedan od članova stožera Al-Khaleeja da bi s njim napravio selfie. Ronaldo ga je pri pokušaju nervozno odgurnuo, što, dakako, nije prošlo nezapaženo.

Al-Nassr nakon ovog remija zaostaje za liderom Al-Ittihadom pet bodova i smanjene su mu šanse za osvajanje saudijske Pro lige.

Otkako je stigao u redove Al-Nassra iz Manchester Uniteda, Ronaldo je zabio 12 golova u 13 prvenstvenih utakmica, a nagađa se da bi usprkos najbogatijem ugovoru u povijesti nogometa, po završetku sezone volio pronaći novi klub.

El Nacional je ranije izvijestio kako mu je Realov predsjednik Florentino Perez ponudio posao u Madridu, ali ne u ulozi igrača

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 11:43