StoryEditor

Perišić preskup za Bayern? Bavarci bi rado zadržali našeg reprezentativca, Inter čeka unosnije ponude

16. svibnja 2020. - 19:43
AFP

Prema izvorima iz Italije, Bayernu se baš i ne izdvaja 20 milijuna eura koliko je potrebno za otkup ugovora Ivana Perišića, koji je ove sezone u Münchenu na posudbi iz milanskog Intera.

Bavarci navodno žele probati sniziti tu cijenu. Kriza koronavirusa, eto, ne pogađa samo male klubove, nego i puno veće, čak i gigante u ovom slučaju. Svaki je euro bitan.

Prije dva dana istekao je rok do kojeg je Bayern prema prvotnom dogovoru imao prigodu otkupiti Perišića, ali to je bilo prije izbijanja koronavirusa.

Činilo se kako bi se klubovi mogli dogovoriti o produljenju tog roka, što bi više odgovaralo Bayernu, no Inter je izgleda odbio taj prijedlog. Inter bi rado zaradio ponešto na našem reprezentativcu, a Bayern bi ga volio zadržati, doduše ne za 20 milijuna eura.

Bayernu treba vremena, no Inter očito nije za to zainteresiran te je spreman čekati i ponude ostalih zainteresiranih klubova. Iz te je perspektive prilično važno za Perišića da preostali dio sezone odradi dobro kako bi skrenuo pažnju na sebe. Ako u Interu mjesta za njega nema, a Bayernu i dalje bude preskup, treba biti otvoren i za ostale opcije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2021 09:46