StoryEditor

Ozljeda Cahilla u sjeni pobjede Engleza nad Belgijom

Piše PSD.
2. lipnja 2012. - 22:56

Posljednju provjeru uoči Eura engleska nogometna reprezentacija odradila je protiv Belgije na Wembleyju. Slavili su s 1-0 pogotkom Dannyja Welbecka, no Engleze brine rani izlazak s terena Garryja Cahilla...

Napadač Manchester Uniteda Danny Welbeck svojim je premijernim pogotkom u dresu nacionalne momčadi istaknuo kandidaturu za mjesto u početnoj postavi "tri lava", barem što se tiče prvih dvaju utakmica u skupini u kojima neće biti njegova klupskog kolege Waynea Rooneya.

Na dodavanje još jednog igrača "crvenih vragova" Ashleya Younga, Welbeck je pravovremeno utrčao u kazneni prostor Belgijanaca i lijepo prebacio istrčalog vratara Mignoleta u 37. minuti.

No, engleski izbornik Roy Hodgson nakon susreta je ipak zabrinut zbog događaja iz 17. minute. Tada je na Garyja Cahilla, koji je gradio loptu ispred svog vratara Joea Harta natrčao Dries Martens, te ga gurnuo s leđa. Branič Chelseaja potom se svom silinom sudario s Hartom, te je odmah napustio igru. Prebačen je u bolnicu na snimanje čeljusti kako bi se što prije ustanovila težina njegove ozljede, a prema prvim informacijama pretrpio je i lakši potres mozga.

(TS)

Izdvojeno

08. kolovoz 2020 09:13