StoryEditorOCM
Strani nogometopleo po svima

Novinar zapalio mreže: ‘Njegova čarapa ima više povijesti i znači više od PSG-a. Trebali bi mu biti zahvalni...‘

Piše Sport SD
5. svibnja 2023. - 23:32

Lionel Messi je otputovao u Saudijsku Arabiju gdje je sudjelovao na promotivnom skupu, a za to nije dobio dozvolu PSG-a čiji dres nosi. Klub ga je suspendirao na 15 dana i propušta iduće dvije utakmice, a francuskim medijima je odjeknula vijest da Argentinac neće produljiti ugovor i da na ljeto odlazi iz Pariza.

Navijači PSG-a su organizirali prosvjede i poručili Messiju da ‘odj***‘ iz kluba, a isto su poručili i Neymaru. U Messijevu obranu stao je španjolski novinar Cristobal Soria koji je žestoko oprao i pariški klub i navijače.

‘Ne želim da se itko jako uzruja i krivo me shvati, ali bit ću jasan. Rukovodstvo i navijači PSG-a moraju poštovati Lionela Messija. Njegova čarapa ima više povijesti i znači više od cijelog PSG-a. Želite ga kazniti? Radite što mislite, ali trebali bi biti zahvalni do kraja života što je Messi nosio vaš dres i branio boje vašeg kluba‘, oštar je bio Soria, a njegova se izjava proširila društvenim mrežama.

Još nije sigurno što će biti s Messijem nakon što mu završi ugovorna obaveza prema PSG-u. Dio medija piše o tome kako bi se mogao vratiti u Barcelonu, ali u zadnje se vrijeme piše i o odlasku u Saudijsku Arabiju.

‘U tijeku su razgovori između Lionela Messija i Al Hilala. Učinit će ga najplaćenijim igračem na svijetu uz godišnju plaću od 360 milijuna eura‘, tvrdi Telegraph.

Trenutno titulu najplaćenijeg nosi Cristiano Ronaldo koji je u Saudijsku Arabiju otišao za 200 milijuna eura po sezoni. Za sada je poznato tek da će Messi propustiti utakmice protiv Troyesa i Ajaccioa, iako je izgledno kako je svoju zadnju utakmicu za PSG već odigrao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 03:11