StoryEditor
Strani nogometZAPAŽEN U PORTUGALU

Jesu li u Poljudu pravilno procijenili njegove domete? Znamo za interes Benfike i Rangersa, a sada je i Chelsea u igri

Piše S. A.
1. ožujka 2019. - 09:03
hajduk_split18-071214

Josip Vuković nastavlja dobrim igrama u Maritimu u Portugalu, malo je reći dobrim... To su taktički dojmljive predstave bivšeg igrača Hajduka i Splita (i Istre i Viteza i Olimpika iz Donjecka) da mu se na ljeto smiješi transfer u veći klubova nego li je to Maritimo s Madeire.

Pisali smo o interesu Stevena Gerrarda s klupe Glasgow Rangersa, ali engleski The Sun jučer donosi kako su ga uočio skauti Chelseaja i da bi bio idealan da N’golo Kante i on zaigraju - zajedno.

Proučavali ga, nije od onih koji “jedu balun”, ali kad pokriva teren, njegov je lancun najduži. I neumoran je.

Chelsea je inače kažnjen sa dva prijelazna roka nekupovanja jer je protupravno registrirao 19 nogometaša mlađih od 18 godina. Ali su se žalili i nadaju se da će nešto moći obaviti, na primjer otkupiti Higuaina kojega su ove zime posudili od Juventusa, preko Milana.

Kako god, ali kad The Sun piše kako Chelsea “launch transfer bid for Maritimo midfielder Vuković to play alongside Kante”, a znamo već pouzdano za interes Benfike i Rangersa, možemo se upitati jesu li u Poljudu svojedobno pravilno procijenili domete ozbiljnog profesionalca, danas 26-godišnjeg Josipa, “svoga diteta”!?

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

21. rujan 2020 11:18