StoryEditorOCM
Strani nogometodlične rekacije

Hrvatski reprezentativac zabio dva gola u razmaku od tri minute: evo pogodaka kojima je odveo svoju momčad u Europu

Piše Tomislav Dragobratović/SN
4. lipnja 2023. - 22:51

Hrvatski napadač Ante Budimir pronašao je pravo vrijeme za podići svoju golgetersku formu. Upravo je završena utakmica posljednjeg kola španjolske LaLige, u kojem je njegova Osasuna slavila s 2:1 protiv Girone i to upravo zahvaljujući Budimiru koji je u mrežu pospremio oba pogotka svoje momčadi.

Budimir je oba pogotka postigao s gotovo identičnog mjesta u petercu – tamo gdje se nabolje snalazi. Akcije su se u oba slučaja odvijale po desnoj strani terena. U akciji za prvi pogodak sjurio se krilni napadač Kike Barja i poslao sjajnu prizemnu loptu na koju je Hrvat dotrčao i pospremio u mrežu.

U drugom slučaju, ponovno po desnoj strani, ovoga puta prošao je Jon Moncayola i uputio maestralan centaršut. Budimir je ponovno bio na pravom mjestu i s odličnim trzajem glave zakucao loptu u mrežu.

Golove hrvatskog napadača možete pogledati OVDJE i OVDJE.

Konačnih 2:1 postavio je Reinier u 75. minuti.

Budimir je svojim golovima odvukao Osasunu do sedmog mjesta i plasmana u Konferencijsku ligu. Sastav iz Pamplone je na kraju osvojio 2 boda više od Athletic Bilbaa koji je odigrao 1:1 na gostovanju kod Real Madrida.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. travanj 2024 15:25