StoryEditor
Strani nogometIRCI OTVORENIH KARATA

Giovanni Trapattoni otkrio prvu postavu

Piše PSD.
1. lipnja 2012. - 19:05
Izbornik nogometne reprezentacije Irske Giovanni Trapattoni konačno je na raspolaganju u punom treningu imao sve igrače, pa je uigravao prvu postavu koja bi trebala zaigrati protiv Hrvatske na Euru...

U talijanskom mjestu Montecatini završni dio priprema prije odlaska u Ukrajinu i Poljsku odrađuju nogometaši Irske koji su i prvi suparnici Hrvatske u skupini (10. lipanj).

Od ozljeda su se definitivno oporavili vratar Shay Given i branič John O'Shea, pa je izbornik Trapattoni imao mogućnost uvježbavati prvu momčad koja će u ponedjeljak u Budimpešti odraditi zadnju pripremnu utakmicu protiv Mađarske.

Prema viđenom na treningu Irci će igrati u klasičnoj formaciji 4-4-2. Na vratima je Given, u zadnjoj liniji s lijeva na desno su Stephen Ward, Sean St Ledger, Richard Dunne i John O'Shea.

Na lijevom krilu bi ordinirati trebao Damien Duff, a na suprotnu stranu Trapattoni je postavio Aidana McGeadyja. Dva središnja vezna igrača su Keith Andrews i Glenn Whelan, dok je napadački dvojac Robbie Keane i Kevin Doyle.

TS

Izdvojeno

07. srpanj 2020 15:24