StoryEditor
Strani nogometŽIVOTNA DRAMA

Cristiano Ronaldo saznao užasne vijesti

Piše SN
8. veljače 2019. - 20:39
Cristiano Ronaldo

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Portugalac Cristiano Ronaldo mučio se po dolasku u Juventus, ali sve se ubrzo posložilo i kao što je to bio slučaj u Realu, sada je glavni igrač kluba.

pak, nije sve tako bajno za Ronalda jer prolazi kroz vrlo teške trenutke u životu. Naime, njegova je majka Dolores Aveiro u razgovoru za jednu televiziju otkrila kako se bori za život.

- Bila sam na operaciji druge dojke, u Madridu. Bila sam i na kemoterapijama, ali sada se borim za život - rekla je 64-godišnja Dolores Aveiro.

Ova vijest i priznanje njegove majke nije mogla doći u gori trenutak obzirom da su na adresu njezinog sina stigle optužbe Kathryn Mayorge za silovanje. Valja istaknuti kako je Dolores prvu opreaciju dojke imala 2007. godine. Nakon toga, dvije godine kasnije Cristiano Ronaldo je toj bolnici, u kojoj je operirana, u znak zahvalnosti donirao 100.000 funti.

Nije tajna kako je Portugalac jako je vezan uz svoju majku koja sudjeluje u gotovo svim odlukama svog sina. Godinama je bila uz Ronaldovu djecu, a trenutno je i najveća podrška Ronaldovoj partnerici i majci s kojom slavni nogometaš ima dvoje djece.

#CRISTIANO RONALDO

Izdvojeno