Sport Strani nogomet

Velikani na potezu

Ne žele više trpjeti njegove ispade: sprema se velika transfer bomba, prodaje se najskuplji svjetski nogometaš

Velikani na potezu

Službeno najskuplji nogometaš na svijetu Brazilac Neymar može otići iz PSG-a ako stigne adekvatna ponuda. Koliko je to adekvatno, francuski L'Equipe još nije uspio saznati.

No ono što se zna, vlasniku PSG-a Nasseru Al Khelaifiju je prekipjelo, ne želi više čekati. Godina se ulažu veliki novci u klub kako bi se osvojila Liga prvaka, a Parižani nikako ne mogu "probiti" granicu četvrtfinala. Kao šlag na tortu Neymar koji je doveden da bude lider i osoba koja mora stvarati razliku na travnjaku u svim pohodima prema vrhu redovno izostaje.

Uvijek je početkom proljeća ozlijeđen, kako bi proslavio sestrin rođendan, uz to sada se suočava i s optužbama za silovanje, živi previše slobodno i raskalašeno i zbog toga Al Khelaifi nema namjeru takvu zvijezdu imati u svom klubu.

Dapače službeno je objavljeno da samo tri igrača PSG-a nisu na prodaju, Mbappé, Verratti i Marquinhos, ostali su slobodni čim stigne prava ponuda. PSG je Neymara platio Barceloni 222 milijuna eura, odšteta bez obzira na sve minuse neće biti malena. Prvi su navodno u redu Barcelona i Real Madrid. Pokazali su zanimanje, no pitanje je kako zatvoriti financijsku konstrukciju.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet