Sport Strani nogomet

Preživjela pakao

Zbog bivšeg momka su je vrijeđali i prijetili, a sada uživa u vezi s nesuđenim hrvatskim reprezentativcem

Preživjela pakao

Kako je to izgledalo loše prije nešto više od pola godine, prezgodna Ianthe Rose je zbog svog momka, zlosretnog vratara Liverpoola Lorisa Kariusa proživljavala pravi pakao. Nakon njegovih pogreški u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida, navijači "redsa" bili su toliko ludi i bijesni da su udarali po svima iz blizine, sada bivšeg, im vratara. Tako se na udaru našla i zgodna manekenka Ianthe koja je dobila stravične prijetnje. Ni kriva, ni dužna.

Nazivali su me svakakvim imenima, prijetili smrću meni i mojoj obitelji, govorili su da će ruska mafija doći po mene. Brisala sam komentare koliko sam mogla ispričala je Rose, koja je nedugo nakon tog finala, zbog svog mira i ostavila bivšeg vratara Liverpoola.

Zgodna manekenka očito nije dugo patila za raspadnutom vezom, odmah je krajem ljeta započela novu, s nogometašem Marseillea Gregoryjem Serticem, inače nesuđenim hrvatskim reprezentativcem.

Nekadašnji mladi reprezentativac Francuske, hrvatskog je porijekla, ima i hrvatsku putovnicu i bio je u ozbiljnim planovima 2012. godine za nastup u reprezentacije Hrvatske. No na kraju se sve iskompliciralo i Sertic nikada nije zaigrao za Hrvatsku. Ali na ljubavnom polju, očito igra jako dobro.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet