Sport Strani nogomet

nije im do lopte

Sinovi slomili srce ocu: nasljednici velikana pobjegli od nogometnog travnjaka

nije im do lopte

Pada li onda jabuka daleko od stabla ? Znate za tu staru poslovicu, nekako se očekuje da djeca slavnih krenu stopama svojih roditelja. Rekli bismo genetsko naslijeđe. Međutim engleski nogometni velikan David Beckham priznao je u mega popularnom showu Grahama Nortona da su mu sinovi slomili srce, jer niti jedan nije krenuo njegovim stopama i sigurno neće igrati nogomet.

Tri brata Beckhama – Brooklyn, Romeo i Cruz su kao djeca igrali nogomet, navodno imali i talenta, čak je najstariji Brooklyn bio i član Arsenalove akademije, ali niti jedan od njih se ne vidi na nogometnom travnjaku. Njihovi su interesi okrenuti prema drugim stranama.

- Jedino je Harper ostala, ona još igra nogomet, obožava ga. Sinovi su odustali, to mi je teško palo, baš mi srce slama – priznao je Beckham u studiju i izazvao reakcije gostiju i publike.

Ako ništa drugo, bar će Harper moći koji put nazvati "sine", veza oca i kćeri je očito sada dosta jaka. Možda tercet mušketira nagovori mamu za snimanje neke pjesme ili spota, nikad se ne zna.

 

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Strani nogomet