Strani nogometPOD INJEKCIJAMA

Brazilci će pokušati osposobiti Neymara za eventualno finale

Piše PSD.
7. srpanj 2014. - 11:48
Brazilska nogometna reprezentacija uoči polufinalnog dvoboja protiv Njemačke ostala je bez Thiaga Silve zbog suspenzije i Neymara zbog ozljede, no pokušat će Neymara osposobiti barem za finale.

Prilično oslabljeni Brazil u polufinalu Svjetskog prvenstva igrat će bez Thiaga Silve koji je protiv Kolumbije zaradio drugi žuti karton te protiv Neymara. Prema FIFA-i je poslan zahtjev za ukidanje suspenzije Silvi dok će liječnici pokušati osposobiti Neymara za eventualni finale.

Iz FIFA-e su protvrdili kako su dobili brazilski zahtjev za poništavanje žutog kartona Thiagu Silvi te se analiziraju dobiveni materijali. Brazilski nogometni savez tvrdi da je Silvi nepravedno pokazan karton, a FIFA ima pravo povući suspenziju u posebnim slučajevima te se Brazilci nadaju da bi mogla reagirati u ovoj situaciji.

Što se tiče Neymara, on je za polufinale izgubljen, međutim postoji mala opcija da nastupi u finalu ukoliko Brazil eliminira Njemačku. Liječnici su se već sastali s Neymarom u njegovom domu te su mu ponudili mogućnost korištenja injekcija protiv bolova kako bi mogao nastupiti.


Podsjećamo, Neymar je stradao u startu Kolumbijca Juana Zunige koljenom u leđa, a isto tako Brazilci su zatražili i pokretanje istrage protiv Zunige bez obzira na njegovu ispriku.


TS, FOTO: AFP