StoryEditor
Strani nogometoduševio igrom

Bayern želi zadržati Perišića, ali će ipak pokušati smanjiti njegovu cijenu

Piše SN
15. kolovoza 2020. - 18:18
AFP

O budućnosti Ivana Perišića i tome gdje će nastaviti karijeru nakon ove sezone pisali smo u nekoliko navrata, pišu Sportske novosti.

Perišić je Interov igrač na posudbi u Bayernu i dugo se vremena činilo da će Bavarci otkupiti njegov ugovor od milanskog kluba čiji trener Antonio Conte Vatrenog ne vidi u svojim planovima. Ili je barem tako bilo. Izbila je korona kriza, u Bayernu je nastupio program štednje kao u većini svjetskih klubova i kao problem otkupu navodno se ispriječila visoka Perišićeva plaća.

Čak je i Bayernov šef Karl Heinz Rummenigge rekao da jako cijeni Perišića, ali da će ga u klubu teško zadržati. Međutim, talijanski novinar Gianluca Di Marzio tvrdi da u Bayernu namjeravaju održati sastanak s predstavnicima Intera nakon završetka europskih kupova ovoga mjeseca, pa vidjeti kako stvari stoje, a čak je i Conte navodno promijenio mišljenje.

Dakle, na pomolu je novi preokret u 'slučaju Perišić'. Cijena koju je Inter postavio za Perišićev otkup iznosi 20 milijuna eura, ali Bavarci će istu pokušati osjetno spustiti.

Neki njemački mediji sugeriraju da sinoćnja Perišićeva izvedba i golčina protiv Barcelone itekako ide u prilog njegovom ostanku u Münchenu. 

Perišić želi ostati, u to nema sumnje, samo bi u Interu trebali nešto spustiti cijenu... 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 04:23