StoryEditor

Teška ozljeda igrača Metkovića: Igor Karačić na operaciji glave

Piše PSD.
9. ožujka 2009. - 12:17

Subotnja dramatično izborena gostujuća pobjeda rukometaša Metkovića nad Porečom (27:26) ostala je u sjeni teške ozljede 20-godišnjeg igrača Metkovaca Igora Karačića.

Član mlade reprezentacije Hrvatske je u 20. minuti je gurnut s leđa i u padu glavom udario u koljeno igrača domaće momčadi Vladimira Gruičića. Iznad lijevog oka nastala je velika oteklina, iskašljavao je krv, pa je odmah na poluvremenu odvezen na CT, a zatim i u pulsku bolnicu.

Ustanovljeno je napuknuće sinusne kosti iznad lijevog oka u rasponu od sedam milimetara te krvni ugrušak od tri centimetra na istom mjestu. Jučer je Mostarac iz momčadi trenera Željka Babića prebačen u KBC Dubrava u Zagrebu. Liječnici mu u najboljem slučaju predviđaju dvomjesečnu pauzu, ali bi mogla biti i znatno duža, čak i do pola godine..

- U početku mi nije djelovalo toliko ozbiljno, ali udarac je zaista bio jak. Na pregledu u Zagrebu će mi liječnici točno reći kada ću na operaciju kojom će mi ugraditi ‘pločice’ da rana brže zaraste.

Najviše mi je žao što ću propustiti kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Norveškoj – rekao nam je Karačić i naglasio kako ništa ne zamjera Porečanima koji su mu cijeli jučerašnji dan izražavali potporu i bili od pomoći.

F. vulas, b. lovrić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2021 01:55