StoryEditor
Rukometvizita u veszpremu

Šola: Pešić će jednog dana braniti za Hrvatsku

Piše PSD.
12. veljače 2009. - 12:57

Jučer u podne delegacija Hrvatskog rukometnog saveza na čelu s predsjednikom Sandijem Šolom posjetila je žrtvu brutalnog napada Ivana Pešića u bolnici u mađarskom gradu Veszpremu.

U utorak navečer Ivan se probudio iz narkoze, te su jučer liječnici dopustili kratke posjete obitelji i prijateljima, što su iskoristili i čelnici HRS-a kako bi pružili podršku našem mladom vrataru i reprezentativcu.

- Posjet je bio zaista kratak. Ivan se dobro osjeća i od liječnika smo saznali kako mu je zdravstveno stanje u normali s obzirom na okolnosti, te kako se očekuje normalan oporavak, čemu se i svi mi nadamo - rekao nam je Šola neposredno nakon posjeta.

- Razgovarali smo malo o nemilom događaju, ali ga nismo htjeli previše opterećivati, jer je ipak još uvijek na odjelu intezivne njege. Vratila mu se boja u lice i svima nam je bilo drago vidjeti ga i malo popričati s njim. Nadamo kako će opet brzo stati među vratnice i braniti boje Hrvatske - kratak je bio predsjednik Saveza kao i sam posjet, kojeg su imali čelnici saveza s našim mladim vratarom iz Senja.

Prema planu mađarskih liječnika i ukoliko ne bude nikakvih komplikacija do kraja tjedna Pešić bi trebao napustiti odjel intezivne njege, što svakako zvuči ohrabrujuće.

Izdvojeno