StoryEditor
Rukometprva liga rukometašica

Sinjanke očekivano došle do novih prvenstvenih bodova: otpor gošći potpuno su slomile početkom drgog poluvremena

Piše Mišo Gulić
28. listopada 2019. - 20:48

Rukometašice Sinja očekivano su došle do novih prvenstvenih bodova, odnosno treće pobjede za koju su u potpunosti nadigrale Murvicu koja je tako i dalje ostala s nulom u rubrici bodovi.

Nakon prilično nervoznog početka koji je obostrano obilovao s podosta tehničkih pogrešaka, Sinj je brzo zbrojio redove i počeo graditi prednost koja je na krilima dobre obrane do poluvremena narasla na plus šest.

Početkom drugog dijela domaće su djevojke serijom 6-0 slomile otpor gošći, pitanje pobjednika bilo je riješeno pa su Sinjanke ponešto usporile ritam i rutinirano utakmicu privele kraju uz konačnih 34:25. Sinj je u sljedećem kolu gost u Dugom Selu.

Po šest golova za pobjedničku ekipu su postigle Ljubičić i Mažurin, a svakako valja istaknuti i 12 obrana vratarke Vugdelije. Kod gošći istaknule su se Kalčić i paurević koje su postigle po sedam pogodaka.

Semafor

Sinj - Murvica 34:25 (17:11)

Sinj - GSD Ivica Glavan Ićo. Gledatelj: 150. Suci: Petar Bulum i Nikola Carević (oba Metković)

Sinj: Ćosić-Dragan, Bilandžić (3), Ljubičić (6), Hrgović-Tomić (5), Masnić (4), Mažurin (6), Ćaleta, Čović (3), Erceg (2), Vugdelija (12 obrana), Plazibat, Mravak (1), Boban, Lovrić (3), Paštar (1).

Murvica: Antić, Ljubanović, Skorić (2), Krešić, Kalčić (7), Grozdek, Filipović (4), Lekaj (1), Paurević (7), Mandekić (7 obrana), Debelić (3), Lončarić, Pešut, Talan (1), Car, Tomić.

#RUKOMET#SINJ

Izdvojeno

03. srpanj 2020 16:01