StoryEditor
Rukometstiže sa svih strana

Rukometašicama upućene čestitke iz Vlade i Sabora: Hvala vam na radosti koju ste donijele svima nama u ova izazovna vremena

20. prosinca 2020. - 18:31

Ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac čestitala je hrvatskim kukometašicama na osvojenom brončanom odličju na Europskom prvenstvu u Danskoj.

- Čestitam našim sjajnim rukometašicama na ovom povijesnom uspjehu. Hrvatskoj ste donijele prvo odličje za ženski rukomet. Učinile ste nas ponosnima te donijele posebnu radost u našu svakodnevicu. Bravo za sve djevojke i cijeli stručni stožer - poručila je ministrica Brnjac.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković uputio je čestitku hrvatskoj ženskoj rukometnoj reprezentaciji u povodu osvajanja brončane medalje na Europskom prvenstvu u Danskoj.

- U ime Hrvatskoga sabora i osobno upućujem iskrene čestitke svim rukometašicama, izborniku Nenadu Šoštariću i kompletnom stručnom stožeru na osvojenoj povijesnoj brončanoj medalji na Europskom prvenstvu u izravnoj borbi protiv domaćina Danske.Tijekom cijelog prvenstva, a posebno u današnjoj utakmici, pokazale ste čvrstinu, srčanost i pozitivan stav i ostvarile sjajan rezultat koji nitko nije očekivao.Hvala vam na radosti koju ste donijele svima nama u ova izazovna vremena. Vaša brončana medalja ima zlatni sjaj.

Želim vam još puno uspjeha na budućim natjecanjima“, stoji u čestitki predsjednika Hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2021 17:47