Rukometrukometna euforija  

"Pakleni" danas u Osijeku s mlađim sastavom

Piše PSD.
28. prosinac 2008. - 13:38

Danas se službeno otvara i treća novoizgrađena dvorana u Hrvatskoj. Riječ je dvorani Gradski vrt u Osijeku.

Sinoć su dvije dvorane doživjele svoje predstavljanje svijetu. U zagrebačkoj Areni rukometaši su pred 15.200 gledatelja sportskim spektaklom otvorili najveću hrvatsku dvoranu, dok je 12.000 Splićana i njihovih gostiju uživalo u glazbenoj poslastici u Spaladium Areni.

Tako se danas u Osijeku nastavlja rukometna euforija koja je zahvatila cijelu Hrvatsku.

U 20 sati će 5200 gledatelja koji su bili dovoljno sretni i uspjeli nabaviti besplatne karte, moći uživo prisustvovati drugom prijateljskom dvoboju između naše reprezentacije i ruske rukometne izabrane vrste.

Kao i sinoć, izbornik Lino Červar ima na raspolaganju pomlađeni sastav isključivo s reprezentativcima koji igraju u Hrvatskoj plus Ćupić i Pešić. Izbornik naglašava kako je rezultat manje važan u ovim utakmicama, te kako je najvažnije psihički, taktički i kondicijski osvježit ekipu.

Sigurno je kako će više od 5000 Osječana i njihovih gostiju žarko željeti pobjedu nad Rusijom i na pravi način proslaviti otvorenje dvorane, svi reprezentativci se slažu kako je najbitnije završiti susret bez novih ozljeda.

Naša reprezentacija planira odraditi sve skupa tri prijateljska susreta prije početka prvenstva 16. siječnja, tako nas nakon večerašnje utakmice očekuje još samo i sportska premijera Spaladium Arene, koja će se dogoditi 9. siječnja kada nam u goste dolaze Slovenci koji se nisu uspjeli kvalificirati na Svjetsko prvenstvo.

željan bosnić

#SPURUKOMETU