StoryEditor
Rukometvelika utakmica

Nikola Veraja: Navijači zovu, pitaju kad je fešta. Osmislili smo program, bit će svega, i pjesme i pića

Piše Ivan Renić
4. lipnja 2022. - 16:54

- Sve je ovo dio našeg plana. Za nas ova utakmica nije došla kao iznenađenje – javio nam se i predsjednik kluba Nikola Veraja. Povratak u Premijer ligu pomno se planirao. Nekoliko godina slagao se mozaik i sada mu, evo, nedostaje tek jedan završni dio.

- Očekujemo pobjedu! Sve smo radili u tom smjeru da se ova utakmica dogodi. U gradu je pozitivno ozračje, pogotovo još nakon trijumfa u Karlovcu.

U slučaju pobjede na redu će, dakako, biti i veliko slavlje.

- Navijači zovu, pitaju kad je fešta. Osmislili smo program, bit će svega, i pjesme i pića, ali nećemo žuriti. Treba prvo pobijediti.

Ipak, nije prerano za pogled unaprijed. Uprava misli i na budućnost.

- Planirali smo „dvokorak”. Ulazak i ostanak u Premijer ligi. Za to smo i složili ekipu, a planiramo se i pojačati. Primarno će to biti igrači iz hercegovačkog bazena. Načelno, imamo već neke dogovore.

Brojna putovanja u Premijer ligi iziskivala bi goleme troškove, no Metkovci tvrde da su spremni i na to.

- Oko 25 posto proračuna bi nam otpalo na troškove putovanja. Imamo sponzorske ugovore, ali i dovoljno vremena i isplaniranih sredstava, tako da nas to ne bi iznenadilo. K tome, Savez sufinancira dio troškova prijevoza. Očekujemo, naravno, i da će grad stati iza nas, dobije li Metković premijeligaša – zaključio je Veraja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. kolovoz 2022 18:27