StoryEditorOCM
Rukometgore društvene mreže

Ne smiruju se navijačke strasti nakon susreta protiv Danaca: ‘Kasno se probudili ...‘

Piše Toni Bilić
21. siječnja 2023. - 10:00

Nakon uzbudljive utakmice Hrvatske i Danske u četvrtak, koja je završena remijem, te nezadovoljstva naših rukometaša nekim sudačkim odlukama, užarili su se komentari na društvenim mrežama. Navijači su ponosni na naše igrače, a ljutiti ponajviše na delegata, koji je dva puta kaznio hrvatsku klupu zbog protesta nakon sudačkih odluka.

Također, posebno se zamjera Dancu Mathiasu Gidselu, koji je nakon prekršaja Domagoja Duvnjaka dugo ležao na parketu, te nije prihvatio Duvnjakovu ispriku. To je u studiju RTL-a komentirao i Petar Metličić, a na „fejsu“ se na Gidsela osvrnuo i Dubravko:

„Pa to mu je bio zadatak, da isprovocira naše igrače. I uspjelo mu je. Nismo trebali reagirat.“

„Trebao je Duvnjak ignorirat tog foliranta.“, kratko je Gidsela prokomentirao Ivica.

Dubravko se osvrnuo i na delegata, smatrajući da je jedva čekao izreći kaznu za Hrvatsku:

„Delegacija je gledala samo našu klupu. Uopće nisu gledali utakmicu. Sve je napravljeno da nas sj..u. Uspjeli su i jedni i drugi.“

Joško žali za situacijom iz posljednjih trenutaka utakmice, kada je Cindrić s naše polovice gađao prazan gol i promašio. Taj gol donio bi nam pobjedu.

„Kako Cindrić nije doda Duvnjaku?“, napisao je Joško, no pitanje je bi li u tom slučaju isteklo vrijeme na semaforu.

Navijači su ipak svjesni da bi Hrvatska, čak i da je pobijedila Dansku, svejedno mogla ostati bez četvrtfinala Svjetskog prvenstva. Silvija tako podsjeća na težak poraz od Egipta na početku natjecanja, koji nam je odredio cijeli turnir.

„Preskupo ste platili poraz od Egipta na samom početku. Niste smjeli izgubit, pogotovo ne s devet golova razlike, pa se čupat protiv Danske! Kasno ste se probudili, nažalost!“, napisala je Silvija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. svibanj 2023 00:31