StoryEditor

Ivica Rimanić više ne sjedi na klupi Oltchima

Piše PSD.
17. veljače 2009. - 14:51

Nakon što se proširila vijest da je hrvatski trener u rumunjskoj Rîmnici Vîlcei Ivica Rimanić poslije uzastopnih poraza u Ligi prvakinja i gubitka bodova u domaćem, rumunjskom, prvenstvu od Rulmentula iz Brasova dobio otkaz, javio nam se i on, ali priopćenje je poslao i njegov klub Oltchim.

U priopćenju se kaže da je na zadnjem sastanku vodstva Sportskog kluba Oltchim Rm. Vîlcea s Ivicom Rimanićem, 12. veljače, razgovarano o metodama i strategiji kako bi se poboljšali rezultati rukometnog kluba u Ligi prvakinja i u prvenstvu Rumunjske, sukladno činjenici da obje strane nisu bile zadovoljne rezultatima posljednjih utakmica.

"Gospodin Rimanić predložio je neke odluke i promjene koje vodstvo kluba nije moglo zadovoljiti u ovom trenutku. Kao rezultat toga, gospodin Rimanić je priopćio svoju odluku da se povuče s pozicije trenera našeg rukometnog tima.

Bili smo jako zadovoljni što je rumunjski izbornik Radu Voinea shvatio naše potrebe i prihvatio našu ponudu da zamijeni g. Rimanića. Tako smo u kratkom vremenu uspjeli dobiti novog trenera s istim visokim standardima i kvalifikacijama kao što ih je imao i Rimanić. Žalimo što smo morali završiti suradnju s g. Rimanićem i izražavamo prema njemu naš respekt kao osobi i kao treneru te mu dajemo najbolje preporuke i želimo mu uspjeh u nastavku karijere".

Tako su se rastali Rimanić i Oltchim. Podsjetimo: Oltchim je počeo padati s domaćim porazom od Podravke Vegete u grupi Lige prvakinja, a nakon tolga izgubio je i od Budućnosti u Podgorici.

IVO ČIČIN-MAŠANSKER/EPEHA

#IVICARIMANIć

Izdvojeno