Sport Rukomet

NOVI CILJEVI

Promjena na vrhu metkovskog kluba: Volarević zamijenio Veraju

NOVI CILJEVI

Od proteklog ponedjeljka, nakon održane izvaredne izborne skupštine RK Metković 1963 dobio je novo vodstvo. Umjesto Ive Veraje koji je dao ostavku, skupštinari su za novog predsjednika Upravnog odbora podržali Klaudija Volarevića. Uz njega članiovi su još Matko Jerković, Miće Čović, Domagoj Rajić i Ivo Veraja.

Zahvalio bi se dosadašnjem vodstvu koje je usprkos otežanih uvjeta rad kluba stabiliziralo. Najveći dobitak proteklog razdoblja je formiranje i uspješan rad Škole rukometa što nam ostaje i prioritet u radu. Zato im trebamo stvoriti maksimalno povoljne uvjete rada. Samo kroz njihov napredak možemo stvoriti preduvjete kvalitetnog napredska i seniorske momčadi. Uz to trebati će usmjeriti rad na poboljšanju financijske strane - rekao nam je Klaudio Volarević novi čelnik RK Metkovića 1963.

Uz to usvojeno je i financijsko izvješće, po kojem je klub u proteklom dvogodišnjem razdoblju ostvario minimalnu ali ipak pozitivnu bilancu. Tijekom skupštine još jednom je istaknut metkovski rukometni fenomen da trenutno djeluje čak pet rukometnih udruga.

Ovakva rascjepkanost je samo pokazala da će se u ovakvim okolnostima teško ostvariti bitan kvalitetan napredak te tako metkovski rukomet vratiti na pozicije koje je imao u hrvatskom rukometu. U tom pogledu očekuju i izravnije angažiranje nove gradske vlasti i pokušaj da se konačno pronađe zajednički dogovor.

Želiš prvi znati vijesti o Hajduku?

SD Hajduk
Naslovnica Rukomet