StoryEditorOCM
Promo arhivWINTER TERMAG CHALLENGE RACE

Osvoji besplatnu kotizaciju za trail utrku!

Piše PROMO
25. veljače 2019. - 15:05

U sklopu Termag challenge race mini trail lige za 2019 - tu godinu je i WINTER TERMAG CHALLENGE RACE, prvi zimski trail na Jahorini dužine 15km - kružna trka.

Start trke je 23.03.2019. godine u 11h ispred Etno restorana Koliba - hotela Termag.
Pravo učešća imaju svi: takmičari, rekreativci,avanturisti, turisti, početnici ili profesionalci, pridružite nam se, upoznajte sve prirodne ljepote Jahorine i budite dio vrhunske zabave koju smo pripremili.

Startni paket za trku će koštati 120 kn, u cijenu paketa ulaze: 50% popust za smještaj u hotelu Termag (vrijedi za učesnika i jednu osobu u pratnji), majica, medalja, bonovi za hranu i piće, čokoladica, dvije okrijepne stanice, after parti ispred Etno restorana Koliba nakon utrke i zahvalnica.

Prijavu za utrku možete izvršiti na recepciji hotela Termag kao i putem online formulara na Termag Challenge Race - Hotel Termag Jahorina

SLOBODNA DALMACIJA DIJELI 5 KOTIZACIJA

Kako do njih? Dovoljno je na mail promocija@slobodnadalmacija.hr poslati svoje podatke i objašnjenje zašto baš vi zaslužujete dobiti besplatnu kotizaciju. Imena dobitnika biti će objavljena u ponedjeljak  04.03. na portalu Slobodne Dalmacije!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 10:46