Ostalofutsal

Želio je doći i to je presudilo iako ga majka nije htjela pustiti u nepoznat svijet: prvaci su brzo našli drugog Brazilca

Piše V. B.
13. kolovoz 2019. - 12:18

Prvak Hrvatske u futsalu Novo Vrijeme Apfel i u novoj će sezoni imati dvojicu Brazilaca. Lucas (na fotografiji) je ostao, Dudu je otišao, a na njegovo mjesto stiže Anderson Alves Carneiro da Silva, nadimka Pulinho.

Rođen je 1999. godine i ponikao u Sao Caetanu iz Sao Paula. Prošle je sezone nastupao za Copagril u ligi do 20 godina, a ove sezone za Santo Andre u kojem je igrao za seniorsku momčad i za U20.

Dugo se Pulinha pratilo i skautiralo, a trebalo je pritom i „slomiti“ njegovu majku koja ga nije baš bila voljna pustiti u nepoznat svijet. Međutim, Pulinho je žarko želio doći u Makarsku i to je presudilo.

U Duduu i Lucasu, koji su također dovedeni nakon dugotrajnog skautiranja, Makarani su dobili izvrsne igrače, ali i karakterno dobre momke, što je kod stranaca gotovo jednako važno. Vjeruju da će i s Pulinhom osvojiti „jackpot“. Novi Brazilac u grad podno Biokova stiže 22. kolovoza, tri dana prije početka priprema za novu sezonu. 

#FUTSAL#NOVO VRIJEME APFEL