StoryEditor
Ostaloodbojka

Vrijeme je za prvi poraz: Kaštelanke imaju priliku zaustaviti stopostotan niz Zagrepčanki

Piše Darko Rapić
28. veljače 2018. - 10:03

Jedina neporažena ekipa u prvenstvu večeras stiže u Kaštel Stari kod aktualnih prvakinja.

Riječ je o derbiju između Marine Kaštela i HAOK Mladosti koja će se odigrati u gradskoj dvorani s početkom u 18 sati. Ova utakmica nema neku bodovnu važnost jer je praktični riješeno tko će biti prvi, a tko drugi.

Međutim, riječ je o dvoboju u kojem Marina ima priliku zaustaviti stopostotan niz Zagrepčanki i tako im onemogućiti da izjednače rekord kojeg je upravo Marina postavila prošle sezone.

‘Malenima’ trebaju obje pobjede

U sjeni derbija Marine Kaštela i zagrebačke Mladosti u Rijeci će se odigrati utakmica između Rijeke i Kaštela Cemexa. Ove dvije ekipe trebale su odigrati utakmicu devetog kola još u subotu, međutim, zbog vremenskih neprilika ‘Malene’ su odustale od puta.

Budući da su po rasporedu 10. kola danas trebali igrati u Kaštelima, klubovi su se dogovorili da će obje utakmice odigrati u Rijeci. Tako će se u dvorani Mladosti u Rijeci prvo sastati večeras s početkom u 19 sati, a potom sutra na istom mjestu s početkom u 15 sati. 

Riječanke trenutno drže treću poziciju koju bi zaključile barem jednom pobjedom, dok su ‘Malenima’ potrebne obje pobjede kako bi se bodovno izjednačile na trećoj poziciji koja donosi nešto lakšeg protivnika u doigravanju. ∙ 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

19. rujan 2020 08:19