StoryEditor
Ostaloisti rezultat kao prvi

Srbić drugim mjestom u kvalifikacijama izborio nastup u finalu

22. veljače 2019. - 14:12

Hrvatski gimnastičar Tin Srbić u današnjim je kvalifikacijama Svjetskog kupa u Melbourneu osvojio drugo mjesto, zaradivši jednaku ocjenu kao i prvoplasirani Hidetaka Miyachi.

Prvi turnir sezone, Svjetski kup u australskom Melbourneu, kako za sada stvari stoje, najavio je  još jedan odličan rezultat za hrvatsku gimnastiku. Odličnom izvedbom svoje vježbe u jutrošnjim kvalifikacijama Tin Srbić osvojio je drugo mjesto s visokih 14.633 bodova. Unatoč istoj ocjeni, Japanac Miyachi zauzeo je prvo mjesto zbog destinku slabije početne ocjene.

"Odradio sam vježbu početne ocjene 5.9 koju sam i planirao i odradio sam ju jako dobro te za nju dobio 14.633. Prije samog nastupa nisam se osjećao baš najbolje, ali sam se uspio koncentrirati i odraditi kako treba", na svoj se nastup u kvalifikacijama osvrnuo Srbić, najavivši pritom što od njega možemo očekivati u finalu.

"Za finale sada spremam vježbu početne ocjene 6.2. Zonderland je u kvalifikacijama pao, ali mislim da je ušao u finale kao 7. ili 8. Tu su još i Japanac Miyachi i Kinez Chenglong tako da će borba opet biti jaka", kazao je Srbić.

Finale preče Svjetskog kupa u Melbourneu na rasporedu je u nedjelju u ranim jutarnjim satima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

03. ožujak 2021 21:39