StoryEditor
Ostaloizjednačena utrka

Sportsko ime Dalmacije: kuponi stižu, svi su u igri, dajte i vi svoj glas

Piše SD
22. siječnja 2020. - 20:32
Emica Elvedji/Arhiva/Hanza Media

Sportsko ime Dalmacije poseban je izbor baš radi naše suradnje s čitateljima koji imaju jedinstvenu priliku sudjelovati u izboru najboljih sportaša Dalmacije.

A oni to svakako koriste i kuponi nam svakodnevno pune “poštanski sandučić”. Dragan Miličević iz Knina svoj je glas za najbolju sportašicu dao svojoj sugrađanki Matei Jelić, članici Taekwondo kluba Marjan. Najbolji je sportaš po njemu Hajdukov veznjak Mijo Caktaš, najbolja ekipa Ženski košarkaški klub Šibenik, dok je najbolja momčad MNK Apfel Novo vrijeme.

Dalibor Mađor iz Splita glasao je za Brunu Vuletić, Franka Grgića, Ženski nogometni klub Split i Kuglački klub Mertojak. Iz Dugog rata nam se javio Ivan Ćato, on je glasao za Mariju Bodač, Franka Grgića, Ženski nogometni klub Split i Ragbi klub Sinj.

Veliki broj kupona stigao je iz Makarske odakle nam glasuju za Anu Đerek, Igora Osredkara, njegov MNK Novo vrijeme Apfel te Ženski nogometni klub Split.

Vremena još ima, kuponi izlaze, stoga ukoliko imate i vi svoje ljubimce za koje vjerujete da su svojim sportskim ostvarenjima u 2019. godini zaslužili vaš glas, škare u ruke, režite kupone i šaljite ih na našu adresu. Utrka je u većini kategorija poprilična izjendačena i svi su još u igri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

30. studeni 2020 20:02