StoryEditor
Ostaloin memoriam

Splitski sport ostao je bez Zvonimira Znidaršića

Piše PSD
17. listopada 2019. - 21:30

Gripe će ostati prazne i puste, neće biti niti onog toplog, zaraznog smijeha na Torcida kupu u Vukovarskoj, splitski sport ostao je bez Zvonimira Znidaršića. Velikog zaljubljenika u sport, osobe koji je bio kotačić, jako važan u svakoj priredbi. Tešku bolest koja ga je posljednjih tjedana odvukla od sporta nije uspio pobijediti.

Zatekla je ova vijest mnoge, posebno one koji su očekivali s novom sezonom vidjeti našeg dobrog Zvonu za pultom kako nabrijava atmosferu za domaće utakmice. Rukometašica, košarkašica, futsala ... bio je zaljubljenik u sport, nije dijelio sportaše, ono što se kaže, sve splitskom bilo mu je blisko. A i Vranjic, posebno, njegov Omladinac. ljetnije vrućine mu nisu smetale da zajedno sa Želom Marićem, svojim prijateljem, ravna Torcida kupom.

Zvone je bio škveranin, zaposlenik Brodograđevne industrije, iznenadilo je ovo sve njegove radne kolege. Ali je iznad svega Zvone bio veliki čovjek, onaj s kojem si mogao satima pričati, onaj koji je znao slušati. Praznina će velika ostati, Gripe su sada puste, a praznina će se tek početi osjećati vikendima.

I uvik prvi parte neki dobri judi, i ti se pitaš zašto Bog ih uzima. Počivaj u miru.

#IN MEMORIAM#ZVONIMIR ZNIDARŠIĆ

Izdvojeno

07. srpanj 2020 05:12