StoryEditorOCM

Razbješnjeli norveški vratar napustio intervju i bacio slušalice

Piše PSD.
12. rujna 2012. - 15:47

Norveški nogometaši pobijedili su Sloveniju 2-1 u utakmici 2. kola skupine E kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine kojem će domaćin biti Brazil. Do tri boda su Norvežani došli pogođenim jedanaestercom u zadnjoj minuti utakmice, te su barem donekle ispravili startni i neočekivani poraz kod Islanda (0-2).

Norveški mediji su nakon premijernog poraza od Islanda uvelike označili njihovog vratara Runu Jarsteina za krivca u tom porazu. Takvi napisi su Jarsteina iznervirali i prije utakmice sa Slovencima, pa je tako došao u sukob s jednim fotoreporterom kojeg je, navodno, htio i fizički napasti.

Nakon utakmice sa Slovenijom je, pak, uslijedio novi skandal. Jarstein je, naime, stigao pred mikrofon novinara jedne TV-postaje. Sve je teklo prilično mirno do pitanja osjeća li se krivim za pogodak protiv Slovenije. Nekoliko je riječi Jarstein izgovorio, ali je potom napustio mjesto razgovora, te uzeo slušalice koje su stajale na stolu pored njih i svom snagom ih torpedirao u zid tribine.

Potom je brzim korakom nestao u mraku tunela...TS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. ožujak 2023 17:28