StoryEditor
Ostalospektakularna završnica

Ovo se zove biti odlučan: atletičar šokirao publiku u posljednjim metrima utrke i pobijedio

Piše SN
13. svibnja 2019. - 10:42
vid00

Američki atletičar Infinite Tucker (da, to mu je pravo ime) u velikom je stilu finiširao utrku na 400 metara s preponama na 2019 SEC Track & Field Championshipu. Član kluba Texas A&M približavao se ciljnoj ravnini, zajedno sa svojim klupskim kolegom Robertom Grantom, kada se odlučio na nesvakidašnji potez - pišu Sportske novosti.

U posljednjem metru utrke shvatio je da gubi ravnotežu i da bi mogao završiti na drugome mjestu te je šokirao publiku skočivši prema cilju u stilu plivača koji zaranja u bazen.

"Gledajte... Zatvorio sam oči pred samim ciljem, zatim sam ih otvorio, vidio svoju majku i odlučio skočiti da je zagrlim", našalio se Tucker.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

S E C C H A M P I O N🥇

A post shared by Infinite Tucker (@_infinite_tucker) on

ESPN javlja da je 2017. američki trkač na istoj utrci završio na drugome mjestu, a čini se da je ove godine bio prilično odlučan u namjeri da se to više ne ponovi.

Njegov kolega Robert Grant s osmijehom je dočekao pitanje o njegovu performansu:

"Ako kažem ono što zaista mislim o tome, trener Henry će me izbaciti iz momčadi", zagonetno se smiješio Grant.

Na snimci se može vidjeti kako je Grant odmah prišao Tuckeru da vidi je li se pritom ozlijedio, no prema posljednjim informacijama - osim nekoliko modrica - neće biti većih posljedica po mladoga sportaša.

Iako takav finiš nije uobičajen u svijetu atletike, navodno je sve u skladu s pravilima te mu naslov neće biti oduzet.

Tucker je ovim rezultatom preuzeo ukupno vodstvo u prvenstvu, a to može zahvaliti upravo beskrajno zabavnom potezu po kojemu će ga se zasigurno dugo pamtiti.

Izdvojeno

10. srpanj 2020 21:46