StoryEditorOCM
Ostalonezadovoljni

Novo Vrijeme nastavlja tražiti dugoročno rješenje: Osibov smijenjen, nije dočekao ni prvu utakmicu na klupi

10. rujna 2019. - 19:51

Niti tri mjeseca nakon što se Ivica Osibov vratio na klupu, Novo Vrijeme Apfel opet je u potrazi za novim trenerom. Kako neslužbeno doznajemo, Uprava kluba procijenila je da je dovođenje Osibova bila pogreška i da on nije donio ono što su očekivali, pa su jednostavno odlučili presjeći i prekinuti suradnju.

Brigu o prvoj momčadi do daljnjega preuzima Armando Škorlić koji je bio pomoćnik Osibovu, a Uprava nastavlja tražiti dugoročno rješenje. Međutim, (kvalitetnih) opcija nema puno. Izbor je sužen. Postoji mogućnost i dovođenja stranca, iako su u klubu kako stvari stoje ipak skloniji nekom domaćem stručnjaku.

U svakom slučaju, neće se srljati, no vremena do početka sezone nema još puno. Već u petak 20. rujna Makarane čeka Superkup u Slavonskom Brodu protiv Uspinjače, sedam dana kasnije kod kuće dočekuju Futsal Dinamo na startu Prve lige, a onda su od 8. do 11. listopada domaćini skupine Glavne runde Lige prvaka.

Podsjetimo, Osibov je sredinom lipnja drugi put zasjeo na klupu Novog Vremena zamijenivši Tea Strunju koji je u međuvremenu otišao u Split, ali nije dočekao ni prvu natjecateljsku utakmicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2023 15:22