StoryEditor
OstaloPromo

Novi sponzor ŽOK Kaštela

Piše PROMO
12. veljače 2020. - 12:45
Kastel Sucurac,110220 U Kastel Sucurcu uprilicen je cin potpisivanje sponzorskog ugovora Odbojkaskog kluba Kastela ii tvrtke Tommy doo. Na fotografiji: Aljosa Basic, Zoran Mikulic, Denis Ivanovic i Nikola Visic.Vladimir Dugandzic/Cropix

Sportskoj obitelji Tommy-ja koju čini nekoliko klubova i koje financijski podupiremo putem sponzorstava, priključio se i ženski Odbojkaški klub „Kaštela“.
Ugovor o sponzorstvu između OK Kaštela i Tommy d.o.o. potpisan je 11.02.2020. u Kaštelima.
Tommy je najveći donator dalmatinskog sporta i sponzor nekoliko sportskih klubova, a u ovoj prigodi odlučili smo sponzorski poduprijeti i OK „Kaštela“, klub vrlo značajan za grad Kaštela i odbojkaški sport.
OK „Kaštela“ je svojim sportskim dostignućima i rezultatima relevantan na nacionalnoj razini.
Posebno nas raduje što ćemo poduprijeti i sport kao što je odbojka, a ujedno će ovaj sponzorski ugovor biti prvi koji imamo s jednim ženskim sportskim klubom, a što smatramo posebno važnim iskorakom u popularizaciji ženskog sporta.
Tommy je na kaštelanskom području vodeći trgovački lanac, razvoj tvrtke započeo je upravo u Kaštelima, a na ovaj način dajemo dodatnu podršku sportsko-rekreativnom segmentu života u lokalnoj zajednici, posebno kada se radi o mlađoj populaciji.
Nadamo se da će ova suradnja između OK Kaštela, i Tommy-ja kao najznačajnijeg gospodarskog subjekta u Dalmaciji, doprinijeti daljnjem razvoju i kluba i kaštelanskog sporta.

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 22:16