StoryEditor
Ostalosvi na feštu u sinj

Nogometaši Junaka zovu na proslavu titule prvaka, bit će ića i pića za sve, a slavlje će potrajati sve do zore

Piše Mišo Gulić
8. lipnja 2019. - 15:20

Sinjski Gradski stadion danas će biti pretijesan za sve navijače Junaka koji će htjeti pozdraviti nove prvake Treće HNL-jug. No, kakva bi to fešta bila da je Sinjani nisu odlučili učiniti onom koja će se pamtiti desetljećima.

Naime, igrači Junaka su poveli inicijativu da se ovaj naslov proslavi uz podosta ića i pića. Ali, kako klupska blagajna baš i ne može podnijeti takav trošak, krenulo se u prikupljanje donacija za feštu.

Odazvali su se svi, ajde gotovo svi, a rezultat svega je podatak da se peče ni manje ni više nego vol, da će svih vrsta pića biti u izobilju i da je sve to besplatno, mukte po domaći.

Je, dobro ste pročitali, feštat će se do zore, a da pritom nikom neće ama baš ništa faliti. Vol se počinje peći poslijepodne, goste Junaka će služiti profesionalni catering, uz stolove i klupe koji će moći prihvatiti veliki broj ljudi.

- Ove subote ćemo na pravi način proslaviti osvojeni naslov prvaka lige. Program počinje odmah nakon što se odgleda utakmica reprezentacije Hrvatske koja igra u Osijeku. Igrat ćemo revijalnu utakmicu, mi sadašnji prvaci, protiv čuvene generacije 95/96. i ostalih veterana. Nakon toga bit će dodjela pobjedničkog pehara i medalja za osvojeni naslov.

- Pozivam sve naše navijače, Sinjane, Cetinjane i sve prijatelje da dođu na feštu kako bi  zajedno na pravi sinjski način proslavili šampionsku titulu - kazao je kapetan Junaka Teo Vardić.

A sama ceremonija na Gradskom stadionu počinje oko 17.20 sati kada će gledatelje zabavljati sinjske mažoretkinje, nakon čega će po svoju dozu pljeska izići i ragbijaši Sinja pa potom i rukometašice Sinja. Sve odreda ovogodišnji sinjski šampioni, da kažemo odličnici.

A od 18 sati na teren će izići aktualni prvotimci i generacija 1995/96. koja je bila posljednja s titulom prvaka, odnosno, sada već pretposljednja. Igrat će se dva puta po 30 minuta, mladi kontra starih, dok će službeno uručenje medalja i pehara biti upriličeno nakon završetka revijalne utakmice. Ono iza, e to će se tek trebati ispričati. ∙

Izdvojeno

09. kolovoz 2020 12:34