StoryEditorOCM
Ostaloistraga u tijeku

Nogometaš preletio kružni tok i zabio se u sportsku dvoranu, vozio je preko 200 na sat. Preživio je...

Piše Sport SD
31. ožujka 2023. - 10:51

Da ne postoje video-zapisi i fotografije navedenog događaja, možda bismo i teže povjerovali da se dogodio. No, bivši nogometaš Lazija Sofian Kiyine - u vožnji je, i to u punoj brzini, pazite sad, preletio kružni tok u belgijskom Liegeu i zabio se u sportsku dvoranu - pišu Sportske novosti.

U trenutku kad je njegov automobil išao preko 200 kilometara na sat, naišao je na neku prepreku na kolniku koja ga je podignula visoko u zrak, nakon čega se zapucao u zid.

Na sreću, veliku sreću, Kiyine je ostao živ i oporavlja se, makar su ozljede kralježnice dosta teške. Iz bolnice su javili da više nije u životnoj opasnosti, a oglasili su se i iz njegovog aktualnog kluba, Leuvena. Inače, u trenutku kad se Kiyine zabio u dvoranu, u njoj su bila djeca koja su, opet pukom srećom, bila u svlačionici koja nije bila izravno pogođena.

Začudo, osim Kiyinea nema ozlijeđenih, a osim izravnih predmeta sudara - njegovog automobila i dvorane, nema materijalne štete. Policija provodi istragu. Kiyine je Marokanac po nogometnoj nacionalnosti, a taj 25-godišnji vezni igrač nekoć je igrao i za talijanske klubove - Chievo, Veneziju i Salernitanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2023 22:22