StoryEditor
Ostalofešta

Nikola Rožić, Marija Čurak, rukometaši i odbojkašice najbolji su sportaši Trogira

Piše Gordana Dragan
28. veljače 2019. - 16:47
DSC_8476

U organizaciji Zajednice sportskih udruga Trogira proglašeni su najbolji trogirski sportaši i kolektivi za 2018. godinu. Najbolja sportašica je odbojkašica Marija Čurak, a sportaš automobilist Nikola Rožić.

U momčadskoj konkurenciji nagradu je odnio Rukometni klub Trogir koji je izborio viši rang i sada se natječu u Prvoj ligi - jug , dok je Ženski odbojkaški klub Trogir najbolja ekipa. Za najboljeg trenera proglašen je Boris Popović iz Rukometnog kluba Trogir, dok je najbolja trenerica Anđela Skočić iz ŽOK Trogir. U prošloj godini najbolji sportski djelatnik je Goran Piteša, predsjednik trogirskih rukometaša.

Priznanja Zajednice sportskih udruga za izniman doprinos razvoju i promociji sporta na području grada do bili su: Špiro Vukman za doprinos u razvoju jedriličarskog kluba, Petar Berket za doprinos u razvoju nogometnog kluba i posthumno Jozo Palada za doprinos u razvoju kickboxinga, ali i za postojanje spomenute Zajednice sportskih udruga čiji je bio jedan od osnivača.

Zajednica je odlučila nagraditi i najperspektivnije mlade sportaše i sportašice. To su: Ante Beljan, Toni Bilić, Pina Buble, Lovre Dražić, Bepo Brčić, Katarina Palada, Tina Cvijić, Antonija Gašpić, Josip Berket, Marin Ljubica, Iva Apostolski, Tania Baturina, Mia Klarić, Josipa Ojvan i Danijela Ševo. Gradonačelnik Ante Bilić i predsjednik Zajednice Dubravko Škokić čestitali su nagrađenima, naglasivši kako su oni trogirske nade i promotori grada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. kolovoz 2021 01:37