StoryEditor
Ostaloklub s poljuda podijelio plakete

Mornar darivao najuspješnije članove

Piše PSD.
1. siječnja 2009. - 21:03

Plivački klub Mornar održao je pretposljednjega dana stare godine na Poljudu svečanost na kojoj su dodijeljeni pehari njihovim najboljim plivačima u protekloj godini.

Na tradicionalnome blagdanskome druženju, kojim je obilježena i 59. godišnjica kluba, nagrađeni su najuspješniji natjecatelji u šest uzrasnih kategorija, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Najbolji su odabrani na temelju rezultata postignutih tijekom 2008. godine, a u obzir su uzeti samo nastupi u 50-metarskim bazenima. Uz 12 najboljih, plakete su dobili 23-godišnji Zoran Radman, te godinu mlađi Luka Vrdoljak, koji su se oprostili od aktivnoga bavljenja plivanjem, posvetivši se školovanju.

Kod seniora su dobitnici Goran Majlat i Nela Samardžić, najbolji juniori su Luka Čulić i Nika Stojkovski, a mlađi juniori Paško Komadina i Doris Beroš.

Kod kadeta (plivači do 14 godina) nagrađeni su Marko Žuža i 13-godišnja Matea Samardžić. Inače, Matea je trenutačno najveća plivačka nada Mornara, jer radi se o djevojčici koja je u zadnjih godinu dana isplivala čak 19 državnih rekorda na 50, 100 i 200 metara leđno.

Nagrade su dobili i plivači u dvjema najmlađim kategorijama. Kod takozvanih početnika B (do 12 godina) najbolji su Grgo Mujan i Natalija Stanojević, a kod početnika A (do 10 godina) Marin Bojčić i Ana Eremut.

Tajnik kluba Tonči Kukoč izvijestio nas je kako 20 Mornarovih plivača sutra kreće na zimske pripreme u Delnice, kojima je cilj povećati fizičku spremu nakon blagdanskog opuštanja.

t. bilić

Izdvojeno

10. srpanj 2020 06:19