Ostaloupoznajte victora

Mnogi bi odustali na njegovom mjestu: ni teška prometna nesreća nije ga spriječila da nastavi trenirati

Piše PSD
8. travanj 2019. - 13:10
vic00

Victor Hugo Castro Assaf je 29-godišnjak iz Equadora i CrossFit trener je. Prije nego je zavolio ovaj sport u ranim dvadesetim godinama, okušao se u raznim drugim sportovima.

Surfanje, skateboard, trčanje, plivanje, MMA, sve je probao sve dok se na nagovor brata nije okušao u CrossFitu i zaljubio na prvi pogled. 

Napokon je pronašao pravi sport, karijera je napredovala. Sve do kobnog 22. rujna 2012. kada se vraćao s natjecanja 'The Strongman Challenge'.

Victor je bio zaljubljenik u motocikle, obožavao je i brzu vožnju, koja mu je na kraju promijenila život. Teško je stradao u prometnoj nesreći, operacija je trajala 10 sati, završio je u komi, a uz brojne ozljede ostao je bez osjeta u desnoj ruci. Doktori su mu rekli da zaboravi na CrossFit, a Victor se slomio.

Samo nekoliko mjeseci nakon teške prometne nesreće Victor je odlučio da neće poslušati doktorov savjet i vratio se treniranju. Godinama kasnije Victor oduševljava njegovim izvedbama iako se može koristiti samo lijevom rukom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Are you living the life you’ve always wanted to live ? #levantalacabezaysigue2019 - - - - - - - ?: @jchatmas

A post shared by victor Assaf (@victerie) on

Mnogi bi na njegovom mjestu odustali, ali Victor je bio uporan, čak i ne misli da je prometna nesreća bila loša stvar u njegovom životu. Upravo suprotno.

#VICTOR ASSAF