StoryEditor
Ostalosplit u gostima kod slaven belupa

Matić: Favoriti smo i očekujem pozitivan rezultat u Koprivnici

Piše PSD.
6. studenog 2014. - 14:48
Dobro raspoloženje vlada u Parku mladeži, kazao je trener Splita Ivan Matić uoči sutrašnjeg gostovanja njegove momčadi u Koprivnici kod Slaven Belupa:

- Do sada smo se s tih gostovanja uglavnom vraćali s pozitivnim rezultatima i očekujem da tako bude i sutra. Moramo potvrditi dobar niz, u prvom redu dva remija s vodećim momčadima. Favoriti smo i nadam se da ćemo znati odgovoriti na pravi način.

U Koprivnicu je stigao novi trener Ante Čačić, no Matić smatra kako je prerano da se osjeti njegov pečat:

- Ne vjerujem da će Čačić previše mijenjati. Očekujem da će sportski direktor Omrčen-Čeko biti taj koji će izvršiti pripremu za utakmicu, a da će Čačić zapravo krenuti nakon pauze.

Split će na noge "farmaceutima" prilično oslabljen. Nema ozlijeđenih Ercega, Bilića, Bagarića, Bellea i Kvesića, kartoniranog Dujmovića te otprije Vojnovića i Mršića.

- Izostanak nam je nenadomjestiv u svim linijama, ali skupit ćemo se nekako. Vraća se Cikalleshi, s njime ćemo dobiti okomitost i kvalitetu prema naprijed - rekao je Matić.

Zajedno s trenerom na konferenciji za medije bio je i Denis Glavina, čiji mlađi brat Dominik nosi dres Slavena:

- Brat mi je rekao da kod njih situacija nije bajna, vidjet ćemo hoće li im promjena trenera donijeti štogod dobroga.

Ishod utakmice ovisi isključivo o "crvenima", dodaje Glavina:

- Ne smijemo im dopustiti njihovu igru. Moramo pokazati da smo bolja momčad. Nekada smo individualno rješavali utakmice, a sada više momčadski. Svi smo se digli na viši nivo.

V. Babić
foto: tom dubravec / cropix

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

05. ožujak 2021 14:31