StoryEditor
Ostalostanje i dalje ozbiljno

Mariju Budimiru naglo pozlilo nakon turnira 'Četiri kafića': Hajdukov fizioterapeut tri puta oživljavao legendarnog vaterpolista Jadrana i supruga Doris Dragović

Piše V. P., S. A.
27. prosinca 2018. - 13:58

Ovogodišnji Božić splitskoj pjevačici Doris Dragović (57) neće ostati u najljepšem sjećanju. Njezinom suprugu, bivšem vaterpolistu kluba Jadran Mariju Budimiru na blagdan Svetog Stjepana naglo je pozlilo i čak je tri puta vraćan u život, pišu 24 sata.

Mario je u srijedu navečer bio na malonogometnom turniru Četiri kafića, a kad je nakon utakmice došao na večeru u restoran Duje uhvatio se za prsa i pao.

U tom se trenutku u restoranu zatekao dugogodišnji Hajdukov fizioterapeut Domenico Sisgoreo koji je tri puta vraćao Budimira u život prije dolaska Hitne pomoći. Suprug Doris Dragović ubrzo je prebačen u splitsku bolnicu gdje je operiran, ugradili su mu dva stenta i situacija je još uvijek ozbiljna.

- Da, sve je to točno, triput smo ga gubili, a bio je tu i jedan doktor, liječnik, ne znam koji je, nisam imao vremana niti pogledati, doktor je masirao srce, a ja sam upuhivao zrak, davao umjetno disanje Mariju. Nadam se da smo ga spasili, jer još je u bolnici i stanje je ozbiljno. Zvala me Doris jutros i rekla da je Mario sam otvorio oči i da reagira na svjetlo – rekao nam je Sisgoreo.

- Bilo je strašno gledati, doslovno mu je život triput visio o koncu, triput ga je Sisgoreo vratio iz mrtvih, rekao je jedan od svjedoka iz restorana.

Doris Dragović i Mario Budimir koji je od nje mlađi nekoliko godina vjenčali su se 1990., a u rujnu iste godine dobili su sina Bornu.

- Doris je veliki čovjek i veliki prijatelj. Sve što radi pridaje tome maksimalnu važnost. Samo idi dalje, ljudi te vole. Bez obzira što se sve piše, jer uvijek se diže prašina za one koje vride, tako je bilo uvijek - poručio je Mario svojoj supruzi prije četiri godine u eteru Narodnog radija, na što mu je ona kazala kako je on njezina srodna duša.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

28. rujan 2020 12:28