StoryEditor

Kaštelani poraženi od Austrijanaca u Ljubljani

Piše PSD.
13. listopada 2015. - 22:35
Na otvaranju u Ljubljani kaštelanska europska pustolovina nažalost ipak nije počela priželjkivanom pobjedom, austrijski predstavnik s lakoćom je došao do prva dva seta, a kad su se u trećem „marinci“ probudili, već je bilo prekasno za ikakve promjene. 

Gotovo identično izgledale su sve tri dionice igre: svaki put bi ravnopravna rezultatska bitka potrajala negdje do desetog ili jedanaestog poena da bi zatim Austrijanci napravili laganu seriju od nekoliko poena te tako stvorili dovoljnu zalihu za privesti set kraju. Raspucani su bili Landfahrer i Gajdek sa po petnaest poena dok se u kaštelanskim redovima tim brojkama nitko nije uspio približiti, prednjačili su povratnici Ćosić i Močić sa po devet, odnosno osam zarađenih poena. 

Najbliže upisivanju u glavni rezultat „marinci“ su bili u posljednjem setu, držali su kakav takav priključak (17:19), no na kraju još jednom popuštaju i porazom završavaju europski debi.

Hrvoje Hrgović
MEVZA Kup: OK Mladost Marina Kaštela – VCA Amstetten 0:3 (17:25, 17:25, 21:25)

Ljubljana, Športna dvorana Tivoli, gledatelja: 200

Suci: Zsolt Mezoffy i Tibor Eva (oboje iz Mađarske)

OK Mladost Marina Kaštela: Višić, Tomić, Perić, Giljanović, Corsini, Glaurdić, Ćosić, Skočić, Šestan, Oršolić, Močić, Sabljić.

VCA Amstetten: Landfahrer, Trothann, Živanović, Kriener, Gajdek, Scheucher, Meissner, Ichovski, Jurkovics, Zipper.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

25. rujan 2020 14:45