StoryEditor

Juniori ASK-a najbolji u državi

Piše PSD.
9. rujna 2008. - 00:21
rgx time: 0.00055480003356934

Juniorski uzrast splitskog atletskog kluba ASK- može se pohvaliti kako je od prošlog vikedna najbolji u državi

Naime, mladi atletičari ASK-a su u Makarskoj došli do laskave titule na ekipnom prvenstvu Hrvatske za juniore i juniorke koje se održavalo prošle subote i nedjelje u Makarskoj u organizaciji atletskog kluba Sveti Marko.

Među sedam klubova bili su najbolji, osvojili su 114 bodova, tri više od drugoplasirane ekipe Dinamo Zrinjevca. Koliko su spomenuta dva kluba ispred ostalih svjedoči i podatak kako je trećeplasirana momčad Zagreb Ulix-a imala tek 85 osvojenih bodova.

Marko Padovan, Ante Akrap, Ante Pokrajčić, Jerko Marasović, Ante Tojčić, Ante Marušić, Marko Mastelić, Hrvoje Udiljak, Vladimir Pokrajčić, Tomislav Lozić, Andro Dužević, Siniša Zagorac i Marko Liović su pokazali kako priče o tome kako je splitska atletika u padu i ne drže baš vodu.

Nada u bolju budućnost podmarjanske atletike je na njima. Slabiji nastup ubilježile su kolegice ekipnih prvaka Hrvatske, juniorke splitskog atletskog kluba koje su zauzele četvrto mjesto u konkurenciji od 8 klubova.

Ukupno su osvojile 76 bodova, 26 manje od trećeplasiranog Dinamo Zrinjevca. Prvo mjesto na ekipnom prvenstvu u ženskoj konkurenciji zauzeo je Zagreb Ulix (114), a drugi je bio Agram.

Na kraju spomenimo kako je obje ekipe vodila trenerica Hrvoslava Dotur.

                                                                                  vlado ozretić

#ASK

Izdvojeno